Kievitsven 92

5249 JK Rosmalen

013-7620110

08.00 - 18.00

Kan er over een houten vloer geegaliseerd worden?

Houten vloer egaliseren

Als je een houten vloer hebt en je bent toe aan iets nieuws is het niet altijd nodig om de houten vloer eerst te verwijderen voordat de vloer geëgaliseerd kan worden. In veel gevallen kunnen we namelijk over de bestaande houten vloer egaliseren, hierdoor kun je tijd en geld besparen.

Wanneer over een houten vloer egaliseren?

Het is iets te kort door de bocht maar eigenlijk is heel simpel, zolang de houten vloer nog strak en vlak ligt kunnen we er overheen egaliseren. Het is dus belangrijk dat er geen grote oneffenheden in de vloer zitten.
Ligt de houten vloer er voor het overgrote deel nog goed in maar liggen er wat planken tussen die bijvoorbeeld iets omhoog zijn gaan staan is het in sommige gevallen nog mogelijk om deze planken te verwijderen en dus op sommige plaatsen een dikkere egaline laag aan te brengen.

Wij komen graag bij je kijken

Omdat iedere vloer anders is kunnen wij zo niet 123 zeggen of wij over jouw houten vloer kunnen egaliseren, hiervoor zullen wij de vloer eerst moeten inspecteren. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij je langs. Vraag gerust een gratis offerte aan om in contact te komen en je te voorzien van advies en een scherpe offerte.