Kievitsven 92

5249 JK Rosmalen

013-7620110

08.00 - 18.00

Vloer egaliseren gemeente Bladel

Vloer egaliseren Bladel

Vloer egaliseren Bladel

Mogen wij jou binnenkort ook jouw vloer komen egaliseren? Onze meest recente klussen in Bladel zijn:

Vloer egaliseren Bladel

Vloer egaliseren Bladel

Een vloer laten egaliseren in Bladel zorgt ervoor dat die vloer strak en glad wordt opgeleverd, helemaal klaar voor het plaatsen van een nieuwe vloer. Laat je vloer altijd egaliseren als je kiest voor een tegelvloer, een houten vloer of een ander ‘hard’ materiaal zonder ondertapijt. Hiermee voorkom je dat de vloer gaat scheuren of dat er lelijke putten en deuken ontstaan.

Soms eist de leverancier van je vloer zelfs dat de ondervloer wordt geëgaliseerd. Doe je het niet dan vervalt de garantie. Vloer Egaliseren Noord-Brabant doet deze klus graag voor je. We egaliseren zowel houten vloeren als betonnen vloeren.

Wil jij lang genieten van je vloer?

Als je lang plezier wilt hebben van je nieuwe vloer, kies er dan voor om de ondervloer te laten egaliseren. Wij klaren deze klus binnen een paar uur voor je. Daarna moet de vloer enkele dagen goed drogen en mag je er niet op lopen.

Het is dus handig om de egalisatie van je vloer te doen voordat je gaat verhuizen of als je een nachtje elders kunt logeren. Hierna is de vloer hard en sterk en kun je er met een gerust hart een nieuwe vloer op leggen en je meubels plaatsen.

We egaliseren uiteraard ook vloeren in kantoren en bedrijven, in goed overleg om de bedrijfsvoering zo min mogelijk te hinderen.

Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan

Overweeg je om je vloer te laten egaliseren in Bladel? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. We zullen ons best doen om je een goed aanbod te doen.

Als je hiermee akkoord gaat kan er op korte termijn een datum worden ingepland waarop we bij je voorrijden om je vloer te egaliseren. Als het nodig is komen we vooraf bij je langs om de vloer te bekijken of om de oppervlakte exact in te meten.