Kievitsven 92

5249 JK Rosmalen

013-7620110

08.00 - 18.00

De totaalpartner voor jouw vloer

Jouw totaalpartner

Het installeren van vloerverwarming, het sluiten van sleuven, het egaliseren van de vloer en het leggen van een pvc-vloer maken allemaal deel uit van een groot project, namelijk het verkrijgen van een mooie nieuwe vloer.

In plaats van deze taken uit te besteden aan vier verschillende partners, is het mogelijk om te kiezen voor een enkele vloerexpert die het hele project kan afhandelen. Wij bieden hulp bij alle aspecten van jouw nieuwe vloer, van begin tot eind, met slechts één contactpersoon, één planning en één prachtig nieuw vloerresultaat als einddoel!

Vraag een gratis offerte aan

Wij brengen graag een vrijblijvende offerte aan voor jouw totale vloerenproject. Wij regelen de vloerverwarming, de dekvloer, het egaliseren én de PVC eindvloer. Jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Vloerverwarming

Jouw Vloerverwarming-specialist

Overweeg vloerverwarming vanwege de vele voordelen die het biedt! Het is niet alleen de meest efficiënte en comfortabele manier om je huis te verwarmen, maar het biedt ook een gelijkmatige warmteverdeling over de hele vloer. In tegenstelling tot radiatoren, die alleen de lucht in een kamer opwarmen, verwarmt vloerverwarming de vloer zelf, wat resulteert in een constante en aangename warmte.

Bovendien neemt vloerverwarming geen extra ruimte in beslag en is het onzichtbaar, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij het indelen van je kamers.

Het is ook belangrijk om te weten dat vloerverwarming energiezuiniger is dan radiatoren, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is. Doordat de warmte vanaf de grond opstijgt, kun je de thermostaat lager zetten en toch een comfortabele temperatuur behouden.

Als je op zoek bent naar een efficiënte, comfortabele en stijlvolle manier om je huis te verwarmen, is vloerverwarming zeker het overwegen waard. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden we kunnen bieden op het gebied van vloerverwarming.

Sleuven dichtmaken

Het is belangrijk om te weten dat het afsluiten van de sleuven na de installatie van vloerverwarming van essentieel belang is voor de optimale werking en energie-efficiëntie van het systeem. Als de sleuven niet worden afgedicht, kan de warmte uit de vloer ontsnappen en worden verspild, wat resulteert in hogere energierekeningen en een minder comfortabel huis.

Door de sleuven af te dichten met een flexibele mortel, blijft de warmte in de vloer en wordt deze optimaal verdeeld, waardoor je een comfortabeler en energiezuiniger huis hebt. Bij het egaliseren van de vloer zullen wij dan ook altijd eerst de sleuven afsluiten voordat wij verdergaan met de werkzaamheden.

Dus als je recentelijk vloerverwarming hebt laten installeren, zorg er dan voor dat de sleuven worden afgedicht voor de beste prestaties en comfort. Neem gerust contact met ons op als je hier meer informatie over wilt ontvangen of als je hulp nodig hebt bij het afsluiten van de sleuven.

Egaliseren voor vloerverwarming
Vloer egaliseren Werkendam

Egaliseren

Een belangrijke stap bij het installeren van een nieuwe PVC-vloer is het egaliseren van de ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer duurzaam, mooi en comfortabel is.

Oneffenheden, bulten en scheuren in de ondervloer kunnen ervoor zorgen dat de nieuwe vloer niet goed ligt, wat leidt tot beschadiging en een oncomfortabele loopervaring. Het egaliseren van de ondervloer zorgt ervoor dat de nieuwe vloer gelijkmatig ligt en blijft liggen, waardoor de levensduur van de vloer wordt verlengd en de kans op beschadiging wordt verminderd.

Daarnaast zorgt het egaliseren van de ondervloer voor een glad oppervlak, wat het gemakkelijker maakt om de nieuwe PVC-vloer te leggen en te onderhouden. Het resultaat is een prachtige, duurzame vloer die jarenlang meegaat.

Nieuwe PVC vloer

Na het installeren van vloerverwarming en egaliseren van de ondervloer, begint het leukste deel van het proces – het leggen van jouw nieuwe PVC-vloer.

Er zijn tal van voordelen van PVC-vloeren, waaronder de duurzaamheid en weerstand tegen krassen, vlekken en slijtage. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, zonder speciale schoonmaakmiddelen of apparatuur nodig te hebben.

PVC-vloeren zijn waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en wasruimtes. Ze hebben ook natuurlijke geluidsisolerende eigenschappen die het geluid van voetstappen en andere omgevingsgeluiden verminderen.

PVC-vloeren zijn ook esthetisch veelzijdig, verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen om te voldoen aan je persoonlijke voorkeuren en interieurontwerp.

Kortom, PVC-vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, waterbestendig, geluidsabsorberend, veelzijdig en relatief gemakkelijk te installeren. We vertellen je graag meer over ons assortiment PVC-vloeren te bekijken en onze all-in concept uit te leggen.

PVC vloer