Kievitsven 92

5249 JK Rosmalen

013-7620110

08.00 - 18.00

Vloer egaliseren gemeente Valkenswaard

Vloer egaliseren Valkenswaard

Vloer egaliseren Valkenswaard

Mogen wij jou binnenkort ook jouw vloer komen egaliseren? Onze meest recente klussen in Valkenswaard zijn:

Vloer egaliseren Valkenswaard

Vloer egaliseren Valkenswaard

Je vloer laten egaliseren in Valkenswaard is een prima basis als je van plan bent om een nieuwe vloer te laten leggen. Vloeren  zijn vaak best duur, en dan is het natuurlijk eeuwig zonde als je vloer na een paar maanden al schade heeft omdat de ondervloer niet egaal glad was bij het leggen. Denk hier dus even over na als je net je mooie nieuwe plavuizen of parket hebt uitgezocht.

Veel leveranciers adviseren om de vloer te laten egaliseren, sommigen geven geen garantie als dit niet is gebeurd. Vloer Egaliseren Noord-Brabant regelt het voor je, en ook nog voor een scherpe prijs.

Wil jij ons vakmanschap zien?

We laten je graag zien dat een vloer egaliseren vakwerk is. Heb je plannen voor je woonkamer, de badkamer of de keuken, schakel ons dan in voor het professioneel egaliseren van je ondervloer. Het maakt daarbij niet uit of die van hout of beton is.

Ook als je vloerverwarming laat aanleggen kan de vloer zonder problemen worden  geëgaliseerd. We leggen je graag een scherp gecalculeerde offerte voor waar je eigenlijk gewoon niet omheen kunt. 

Ga je akkoord met onze aantrekkelijke prijsopgave

We sturen je na je verzoek zo snel mogelijk een offerte. Als we nog vragen hebben dan bellen we je, als het nodig is om langs te komen, bijvoorbeeld om de ondervloer te beoordelen of de ruimte goed in te meten, dan maken we daar een afspraak voor.

Als je instemt met onze prijsopgave dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak om jouw vloer te egaliseren in Alphen. Als je het handig plant dan kan enkele dagen later je nieuwe vloer worden gelegd, houd rekening met 2-3 dagen droogtijd om de egalisatie goed te laten uitharden.

Je zult zien dat het resultaat verbluffend is. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe vloer.